søndag 11. januar 2009

Besøk på Reiremo, 3-jan.-09


Var på besøk hos min tante og onkel 3.januar, for å se hvordan de har fått det på sitt nye hjemsted. Nyhuset har virkelig blitt fint, de venter bare på at det skal tørke før de begynner med det innvendige arbeidet.
Reiremo ligger virkelig idyllisk til, med vannet nederst på eiendommen. Og det beste av alt er vel de veldige treningsmuligheten Bjørn har for sine travhester der. Han har to kaldblodshopper han trener, mens tre andre er også er med oppå Reiremo. 4 hingster går fremdeles igjen på "gammel-garden", Lauvrud, som de solgte i sommer.
Vind (5 års kaldblodhoppe, e.Jærvøfaks u.Vill) er i full trening, og hun tegner til å bli veldig bra nå, noe som vi syns er veldig morsomt og spennende.
Lauvrudstjerna (8 års kaldblodshoppe e.Lome Elden, u.Hav Glimta) har hatt en liten pause akkurat nå, men er nok snart i full trening igjen.
To av hoppene venter føll til våren, Blesa (4 års dølahoppe) og Mo Era (10 års kaldblodshoppe). Skal bli gøy å se føllene når de kommer....
Nede på Lauvrud går som sagt 4 hingster igjen; Lauvrudprinsen (dølahingst), Lauvrud Jerven (2 års kaldblodshingst e.Åsajerven, u.Spang Perla), Lauvrud Elden (2 års kaldblodshingst e.Lome Elden, u.Trolleple) og Tyri Eld (4 års kaldblodshingst e.Sjefen, u.Trolleple)
Det skal bli spennnende å se hvordan det går med de to hingstene, Tyri Eld og Lauvrud Elden, da de er etter hoppa mi. Bare positivt for meg om disse blir gode travere....
Bilder ligger i sidemenyen under Mine bilder

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar